Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /customers/7/c/5/monumenta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 798 Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /customers/7/c/5/monumenta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 798

Slider

MONUMENTA?

Baggrund

MONUMENTA leverer web- og app baserede serviceydelser, primært til mennesker i sorg. MONUMENTA åbner helt nye muligheder for sorgbearbejdning og giver samtidig mulighed for et helt personligt virtuelt mindested, som kan deles uanset tid og sted.

Den typiske bruger vil være dig, som har mistet en nær pårørende og ønsker et mindested, hvor du ugeneret kan dele tanker og følelser.

Vi er overbeviste om, at behovet for et mindested, og et rum for sorgbearbejdning ligger dybt i alle mennesker, til alle tider og i alle kulturer.

MONUMENTA åbner en helt ny mulighed for denne vigtige sorgbearbejdning, uanset hvor på jorden du befinder dig – om det er dag eller nat. Det kræver kun en åben computer, tablet eller telefon.

Du kan også oprette et mindested, hvor familiens børn og børnebørn kan se og lægge billeder ind af bedstefar, høre hans yndlingsmusik, beskrive sorg og savn, og sende hilsner til bedstemor.

Se præsentationsmappe

Vi lever i en travl forandringens tid, som bl.a. har medført, at vi flytter langt hjemme fra. Vi bor ikke længere i den samme by eller på den samme egn, som vore forældre og bedsteforældre gjorde. Vi arbejder og bosætter os i nord – syd – øst og vest, som en helt naturlig ting.

De gamle kulturmønstre, hvor ugentlige besøg på familiens gravsteder for mange var en selvfølge, er brudt op bl.a. på grund af den store mobilitet.

Af samme grund vælger flere og flere i dag et gravsted med kun lidt eller slet ingen vedligeholdelse / pasning, og i mange tilfælde heller ingen gravsten – den anonyme fællesgrav. Meget værdifuld og vigtig kultur går hermed tabt!

For at imødegå denne udvikling kan vi i dag tilbyde Det virtuelle gravstedsbesøg. Denne service giver dig mulighed for at besøge familiens gravsted uanset hvor på jorden du befinder dig, om du er dårligt gående eller bare har haft for travlt i dag.

loading
×